Veilige Kabelaansluitingen overal ter wereld

Een veilige energievoorziening is de levensader van onze samenleving. Vele miljoenen kilometers aan kabel vormen het wereldwijde netwerk dat stroom transporteert. Maar stroom kan pas vloeien als de kabels vakkundig met elkaar verbonden, afgetakt en aangesloten worden. Energie- en signaalkabelverbindingssystemen van Cellpack Electrical Products maken dat mogelijk. Deze staan borg voor de perfecte handhaving van alle kabeleigenschappen. Van de isolatie tot aan geleidende aders laten deze dezelfde bedrijfsveiligheid zien als de kabel zelf.

Voor niet alledaagse en ingewikkelde energieaansluitingen heeft Cellpack een uitvoerige vakkennis in huis. Bekwame adviseurs helpen u hierbij verder. Doelgerichte productcursussen worden in-huis of bij klanten ter plekke overeengekomen

De productiefaciliteiten worden door Cellpack Electrical Products voortdurend aan de nieuwste stand van de techniek aangepast. Complete systemen worden in eigen laboratoria ontwikkeld en getest. Het resultaat van deze ervaringen wordt geïntegreerd in de producten die door installateurs in alle vijf werelddelen gewaardeerd en gebruikt worden.


Hoofdvestiging en productielocatie:

Hoewel het hoofdkantoor van de onderneming in het Zwitserse Villmergen in de buurt van Wohlen gevestigd is, vindt de productie tegenwoordig uitsluitend nog in Duitsland plaats. De productievestigingen liggen in Waldshut-Tiengen een in Radeberg. Verder zijn er verkoopmaatschappijen in de Benelux, Polen, Italië, Spanje, Frankrijk en Dubai, Singapore, Malaysia, Australië en Nieuw-Zeeland. Cellpack Electrical Products heeft ca. 250 werknemers en biedt opleidingsplaatsen voor commercieel-administratieve medewerkers in de industrie en vakmensen voor magazijnbeheer.

Cellpack maakt deel uit van de Behr Bircher Cellpack BBC Group.

Europa

Cellpack AG Electrical Products
Villmergen
Zwitserland
Cellpack GmbH Electrical Products
Waldshut-Tiengen
Duitsland
Behr Bircher Cellpack
BBC Radeberg GmbH

Radeberg
Duitsland
Cellpack Benelux B.V.
Almere Buiten
Nederland
Cellpack Polska Sp. z o.o.
Warszawa
Polen
Cellpack Italia Srl
Como
Italië
Behr Bircher Cellpack
Ibérica, S.A.

Barcelona
Spanje
Behr Bircher Cellpack
BBC France s.a.r.l.

Ludres
Frankrijk

Midden-Oosten

Behr Bircher Cellpack
BBC AG DMCC Branch

Dubai
VAE

Asia-Pacific


Cellpack Far East Pte Ltd
Singapore
Behr Bircher Cellpack
BBC Malaysia Sdn. Bhd.

Gelang Patah
Maleisië
Behr Bircher Cellpack
BBC Australia Pty Ltd

Oakdale
Australië


Gedragscode:

Initiates file downloadDownload Cellpack Electrical Products gedragscode (EN)

 

 

 
© 2018 BBC Group 16.11.2016