Electrical Products
Cellpack Electrical Products, Waldshut-Tiengen, DeutschlandDe Cellpack Electrical Products divisie is een middelgrote onderneming binnen de Behr Bircher Cellpack (BBC) Groep te Villmergen, Zwitserland. Cellpack heeft zich succesvol gevestigd in wereldwijde markten, op het gebied van ontwikkeling, productie en klantgerichte verkoop van kabelverbindingsystemen en toebehoren voor Laag- en Middenspanning toepassingen tot 42 kV.
Systems For Professionals
Cellpack Electrical Products, Systems For ProfessionalsOf het nu de energieverzorgings- en energie distributie ondernemingen, groothandel, vakhandel of de industrie betreft; ze hebben allen één gemeenschappelijk doel: een zo hoog mogelijke bedrijfszekerheid van de distributienetten. Voor deze complexe en veeleisende toepassingsgebieden ontwikkeld Cellpack systeemoplossingen en producten die maatgevend zijn.
Techniek & Innovatie
Cellpack Electrical Products,Technologie & InnovationDoor onze klantgeoriënteerde technologieën en kenmerkende innovatiecultuur voelen we de verplichting om bij alle productontwikkelingen ons niet alleen te concentreren op de eisen van onze klanten, voor technisch innovatieve en grondig geteste producten, maar ook op veilige en functioneel betrouwbare systeemoplossingen.
Kwaliteit & Service
Cellpack Electrical Products, Qualität und ServiceCellpack staat wereldwijd bekend om hun hoogste materiaal- en productkwaliteit. Dit wordt continu gecontroleerd in onze state-of-the-art laboratoria en testfaciliteiten in Duitsland. Deze hoge eisen gelden ook voor de verkrijgbaarheid en leveringsservice van onze producten. De kwaliteitsnorm „Swiss Quality – Made in Germany“ is onze verbintenis.

 
© 2018 BBC Group 30.01.2017